Urbanisme

urbanisme

Fornells i el Consell del Gironès construiran habitatges per a joves

L'Ajuntament de Fornells i el Consell Comarcal del Gironès tenen prevista la construcció de cinc habitatges unifamiliars de protecció oficial per a joves en el municipi.

El consistori ha decidit cedir una parcel·la de la seva propietat, a Mas Busquets, perquè s'hi facin les cases. Tot i aquesta decisió, la construcció no es farà a menys que hi hagi vuit persones interessades a adquirir-los, a fi de no posar en risc les finances municipals, segons explica l'alcalde del municipi, Mateu Parera-Nieto. De moment l'Ajuntament ha organitzat una reunió informativa per explicar als veïns el projecte, i des d'ahir mateix els interessats poden apuntar-se a l'Ajuntament. Si el projecte tira endavant, les cases s'adjudicaran per sorteig.

Es preveu que la construcció costi 173.000 euros, dels quals es podrà hipotecar fins al 80%. Seran cases de 90 m², i es trigarà uns 14 mesos a acabar-les, un cop comencin les obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.