Urbanisme

Comença a Alcoi un cicle de reunions sobre el manteniment de la ciutat

L'Ajuntament vol recollir les iniciatives ciutadanes existents en cada barriada de la vila

La regidoria d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Alcoi ha posat en marxa un cicle de reunions amb les entitats veïnals, per tal de tractar la situació de cada barri de la ciutat i buscar solucions als principals problemes que puguen afectar a cada zona.

La primera de les reunions va tindre lloc abans de les festes de Nadal, el 19 de desembre, al barri del Viaducte. Dijous passat es va celebrar la reunió a Zona Nord, i hui mateix a partir de les 19 hores a la seu de l'Associació de Veïns Font Roja està previst mantindre un encontre amb els veïns de Zona Alta, reunió a la que assistirà l'alcalde Toni Francés.

A cadascuna de les reunions es dóna a conèixer, per part de l'Ajuntament, les diferents actuacions que s'estan portant a terme al barri, i els motius i explicacions sobre aquells treballs que per qualsevol aspecte no s'hagen pogut encara realitzar.

Amb aquesta iniciativa s'espera que ajuden a poc a poc a millorar el manteniment de la ciutat, perquè el compromís amb els ciutadans no és altre que millorar dia a dia les condicions d'Alcoi en la mesura de les possibilitats existents en la municipalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.