Urbanisme

Tres fases per refer el carrer Oviedo de Girona

El reasfaltatge i la pavimentació del carrer Oviedo de Girona s'executarà finalment en tres fases i començarà dilluns que ve. L'obra és una de les “més reivindicades” pels veïns i comerciants de tot el sector que va suportar el trànsit continu de camions durant molts anys, els quals encara reclamaven aquesta actuació urgentment a principi d'aquesta setmana. Així ho recorden els regidors d'Urbanisme, Carles Ribas, i el regidor de Mobilitat i del Barri, Joan Alcalà. La primera fase del reasfaltatge es farà amb treballs nocturns i es durà a terme entre la carretera de Santa Coloma i la rotonda del carrer Cartagena, a Salt.

Les obres van a càrrec d'Adif, com s'havia acordat amb el consistori, i la segona fase durarà sis setmanes i es farà de dia a partir del 16 de febrer. Això obligarà que els vehicles que vagin en direcció cap a Vilablareix es desviïn per l'avinguda Sant Narcís. En aquesta fase, el tram que es rehabilitarà serà el que va del carrer Cartagena al carrer d'Antoni Gaudí.

La tercera fase començarà, si no hi ha entrebancs, el 23 de març, i s'allargarà cinc setmanes més per refer el tram entre els carrer Antoni Gaudí i Josep Maria Gironella. Està previst que en tot el tram que ara es refarà s'hi faci un carril bici. Els comerciants reclamaven també que es refessin les voreres, com s'ha fet a Gironella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia