Urbanisme

Obres de millora a les rotondes d'Empuriabrava

L'Ajuntament vol millorar-ne la il·luminació perquè considera que passen desapercebudes a la nit

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries està millorant la il·luminació d'algunes rotondes d'Empuriabrava, ja que considera que fins ara passaven desapercebudes a la nit. La primera en la qual s'ha actuat és la rotonda del sector de Sant Mori. Tot i que a la rotonda de l'entrada d'Empuriabrava encara falta per col·locar la il·luminació que ha de fer destacar els nous rètols en els quals es pot llegir el topònim de la urbanització, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha començat una actuació de millora de la il·luminació d'algunes rotondes de la marina. El primer lloc on ja s'han instal·lat els focus és en aquesta rotonda del sector de Sant Mori. L'objectiu de l'Ajuntament és que amb la col·locació de focus a les rotondes de primera línia de mar, juntament amb la remodelació del passeig marítim, Empuriabrava tingui una imatge totalment renovada la temporada d'estiu vinent.

Més llum al passeig

En el mateix sentit, dimecres es va estrenar la segona fase de l'enllumenat del passeig marítim. S'hi han instal·lat 64 punts de llum en una distància de 1.300 metres i el funcionament es controla per un sistema de telegestió (de fet, el dia de la inauguració l'encesa es va fer mitjançant un telèfon mòbil).

Aquesta nova il·luminació completa la primera fase de l'enllumenat del passeig, que es va dur a terme l'any passat a la zona a tocar de la sorra i que, segons l'Ajuntament, ja ha millorat la seguretat d'aquest sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia