Urbanisme

Tiana comença la posada al dia dels espais verds

Avui s'inauguren els jocs infantils temàtics del parc Joan Armengol

El parc de Joan Armengol estrena avui uns nous jocs infantils amb les figures dels contes de Les Tres Bessones. Es tracta d'un mobiliari urbà de fusta massissa i adreçat als infants més petits que fan servir aquest parc del poble. Aquesta millora forma part del programa de govern de l'Ajuntament de Tiana, que s'ha proposat renovar cada any un espai verd del municipi. La regidora d'Urbanisme, Núria Garcia, explica que amb les millores fetes al parc “es vol oferir un espai de joc a la mainada que té entre tres i sis anys”. S'hi ha instal·lat una caseta de fusta amb tobogan, un balancí, dos jocs amb molles i un gronxador. També està previst, segons la regidora, instal·lar una tanca al voltant d'aquesta zona. Els jocs per a nens i nenes més grans que ja hi havia s'han traslladat a una altra zona del parc, on també s'han fet millores a la jardineria i a les travesses de fusta que hi ha a terra.

Els nous jocs s'inauguraran aquesta tarda amb una xocolatada. Un trenet aproparà els infants del poble i els pares i mares des de l'antic camp de futbol fins al parc de Joan Armengol, que mantindrà el nom, en record de l'artista tianenc fundador de Comediants, impulsor del primer programa de televisió infantil en català, Terra d'escudella, i cofundador de Pallassos Sense Fronteres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia