Urbanisme

Tiana es dotarà d'un pla municipal d'accessibilitat

Tiana sol·licitarà una subvenció a la Diputació de Barcelona per encetar la redacció del pla municipal d'accessibilitat, que ha de permetre tenir un poble a l'abast de tothom, sigui quina sigui la seva condició. El ple municipal ha aprovat aquesta setmana una moció impulsada per l'agrupació d'electors Junts per Tiana que ha tingut el suport de tots els grups municipals.

El medallista paralímpic i regidor a l'ombra, Jordi Marí, ha estat l'encarregat de treballar el text juntament amb altres integrants de l'agrupació i amb les aportacions d'Aspamoti, l'associació de persones amb diversitat funcional. La moció situa a l'agenda política l'accessibilitat i els drets de les persones discapacitades. “El poble ha de ser per a les persones”, defensa la regidora de Junts per Tiana Cristina Comas.

A més d'instar a l'elaboració d'un pla municipal d'accessibilitat universal, el text reclama que s'impulsin polítiques i accions transversals entre els departaments municipals amb la participació de les entitats i de les persones amb discapacitat i que es doni suport a la promoció de l'associacionisme vinculat a la discapacitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia