Urbanisme

municipal

infraestructures

El setembre, nova data per al pont de Malgrat

La finalització de la construcció de les noves bigues marca l'inici de l'obra

La remodelació del pont del carrer Passada de Malgrat acumula un altre retard. Si la darrera previsió feta pública per l'Ajuntament parlava de la segona quinzena d'agost com a inici de les obres, un cop passada la festa major de Sant Roc, ara es trasllada al mes de setembre sense més concreció.

El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Oliver Sánchez, va explicar ahir que el govern vol ser “prudent” a l'hora d'indicar una data exacta de començament de l'actuació.

“Estem pendents que s'acabin de construir les noves bigues que subjectaran l'estructura i que demanen una precisió mil·limètrica”, va assenyalar el regidor. Tot i això, Sánchez va afirmar que els operaris començarien a treballar en el pont al setembre.

La millora en la centenària estructura afectarà la part central i obligarà a tallar el trànsit pel carrer Passada i a habilitar un recorregut alternatiu per permetre l'accés dels vehicles al centre del municipi.

El pressupost, d'uns 97.000 euros, permetrà que un cop enllestida l'actuació els vehicles de gran tonatge com per exemple camions de la neteja o autobusos puguin tornar a circular per aquest tram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia