Infraestructures

El Pont de Sant Vicent d'Ontinyent ja és una realitat després de 20 anys

Jorge Rodríguez i Isabel Bonig inauguren unes obres reivindicades per cinc alcaldes que milloren substancialment les comunicacions viàries a la ciutat

L'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la consellera d'Infraestructures del Govern Valencià, Isabel Bonig, han inaugurat aquest matí el Pont de Sant Vicent d'Ontinyent.

Es tracta d'una infraestructura llargament reclamada per la població que hui s'obria al trànsit després de 20 anys d'espera.

Els orígens del projecte del Pont que comunica les carreteres CV-81 i CV-650, simplificant l'entrada i eixida als polígons industrials i a la ciutat, i reduint el trànsit de camions pel casc urbà, es daten en l'any 1991, i han vist passar vàries corporacions fins que ha pogut fer-se realitat.

L'acte comptava també amb la presencia del director general Vicente Dòmine, els regidors de la Corporació Municipal, representants empresarials i sindicals i presidents d'associacions locals.

Jorge Rodríguez afegia al respecte que “en temps de crisi econòmica i social, aquest és un bon exemple de col·laboració entre administracions de distintes èpoques i de col·laboració sincera entre diferents governs que aparquen els colors polítics per tirar endavant una infraestructura que millorarà de manera substancial la qualitat de vida de moltíssima gent i que ajudarà a fer més eficient a la nostra ciutat i a les nostres empreses; una eficiència que sense dubte redundarà en l'activitat econòmica d'Ontinyent”, assenyalava, per a concloure agraint als veïns d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida “la seua paciència” i dir-los que “sols allò que costa paga la pena”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.