Infraestructures

Es torna a exigir una estació intermodal a Alacant

Els usuaris de l'AVE i la resta de trens han de desplaçar-se més de 500 metres per poder arribar al Tram

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat que el grup parlamentari registrarà en breu una Proposició No de Llei (PNL) a Les Corts per reclamar de nou la construcció d'una estació intermodal a Alacant que solucione les mancances i deficiències que es registren actualment en el transport públic i garantisca un servei de qualitat.

La manca d'aquesta estació intermodal suposa problemes com la impossibilitat de disposar tramvies de doble composició que donen cabuda a la gran xifra de passatgers en hores punta, si més no, el fet que l'estació dels Estels siga el destí final de la línia implica que les maniobres per poder fer aquestos trens dobles siguen especialment complicades.

La inexistència d'una estació intermodal provoca que els usuaris de l'AVE i la resta de trens hagen de desplaçar-se més de 500 metres per poder arribar al Tram i impedeix també la construcció d'una línia des de l'estació fins l'aeroport, entre altres conseqüències. D'altra banda, el túnel des de l'estació dels Estels està realitzat i només cal connectar-lo amb esta estació intermodal que hauria de construir-se ja.

El cas de l'estació intermodal és un més dels projectes inacabats que pateix aquesta ciutat, repleta de pegats, que impossibiliten que una infraestructura com el Tram arribe a explotar tot el seu potencial i jugue el paper transformador que podria desenvolupar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.