Infraestructures

Luisa Pastor inaugura obres de remodelació a Banyeres de Mariola

Es tracta de la remodelació de la Plaça La Malva i el nou espai lúdic situat a la Casa de Cultura denominat “Mariola Espai Jove”, unes obres que han suposat una inversió de 62.521 euros

La presidenta de la Diputació d'Alacant, Luisa Pastor, va inaugurar en la vesprada del dilluns les obres de remodelació de la Plaça la Malva que comporten una millora de les infraestructures hidràuliques amb la substitució de la xarxa d'aigua potable per una canonada de fundició i la reposició de la pavimentació, actuació per a la que La Diputació ha aportat 48.000 euros del total de l'obra.

La presidenta provincial va assenyalar que l'actuació permet garantir l'estalvi d'aigua en substituir una infraestructura ja obsoleta i insuficient per als habitatges situats a la zona i que provocava trencaments i pèrdues d'aigua.

Posteriorment, Pastor va inaugurar a les instal·lacions de l'antiga Biblioteca Municipal de la Casa de Cultura les obres d'equipament de Mariola Espai Jove que han requerit d'un import de 18.152 euros, dels quals la institució ha sufragat el 80%, és a dir, 14.521 euros. El centre té com a finalitat proporcionar una alternativa d'oci i temps lliure als joves de la localitat, complementant i ampliant els programes de caràcter general que ofereix l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.