Infraestructures

El Pallars Jussà reclama que el tren de la Pobla entri en funcionament

El consell d'alcaldes del Pallars Jussà ha sol·licitat a la secretaria d'Infraestructures i Mobilitat i al president de Ferrocarrils de la Generalitat l'entrada en funcionament immediata del tren de la Pobla, alhora que ha demanat que es prenguin les mesures transitòries que calgui per fer-ho possible mentre no se solucionin els problemes burocràtics que han provocat l'endarreriment de l'entrada en servei, en un principi prevista pel 30 d'abril passat.

Els alcaldes del Pallars Jussà consideren que aquest endarreriment sense data ha provocat molta incertesa entre els ciutadans de la comarca, sobretot entre el sector turístic, que espera aquest servei com una oportunitat per al creixement econòmic del territori.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, explica: “Durant quatre anys el tren ha donat un servei molt precari, amb un sol tren per sentit, fet que ha provocat una llarga espera que ha afavorit encara més l'abandonament de la línia per part dels ciutadans, i ara no podem continuar defraudant la ciutadania per causes burocràtiques''.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia