Urbanisme

URBANISME

Empuriabrava obté 215 places més de pàrquing gratuït

El nou govern local ja n'ha generat 471 en pocs mesos amb els del camí de la Muga oberts el mes passat

Empuriabrava ha guanyat aquesta setmana 215 places gratuïtes de pàrquing més en la zona de la plaça de les Palmeres. L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha habilitat aquest espai fins ara de terra per poder allotjar cotxes i motos. L'espai ha estat asfaltat i divendres al matí ja estava obert perquè hi pogués aparcar qui volgués sense haver de pagar.

Aquesta no és la primera acció municipal del nou equip de govern que encapçala el republicà Salvi Güell per augmentar el nombre de places gratuïtes en la zona d'Empuriabrava. A la zona del camí de la Muga en van habilitar 256 en transformar la via en carrer d'un sol sentit i habilitant, alhora, aparcaments que no es paguen en un dels costats.

Salvi Güell explicava aquesta setmana que, si bé és cert que en els darrers temps s'han anat suavitzant els efectes de la implantació de la zona blava a Empuriabrava amb l'aplicació d'abonaments i l'habilitació de zones verdes per als veïns, és cert també que darrerament el seu govern ha trobat la manera de crear places de pàrquing gratuït. La xifra actual de pàrquings gratuïts guanyats en el darrer mes és de 471 places.

La majoria de carrers d'Empuriabrava estan situats en zona blava de pagament del 15 de juny al 15 de setembre. La implantació va comportar situacions d'incomoditat entre els veïns, que s'han queixat els últims anys que no hi havia places gratuïtes. L'explotació de la zona blava està en mans de l'empresa Empark i encara resten cinc anys més de concessió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia