Sense - Avui

Vichy Catalán ja té 125 anys d'història

Vichy Catalán comercialitza una de les aigües minerals naturals carbòniques de més prestigi i reputació del món

Alguns dels noms més emblemàtics de la cuina catalana, com Carme Ruscalleda, del Sant Pau de Sant Pol de Mar, Ferran Adrià, d'El Bulli de Roses, Santi Santamaria, del Racó de Can Fabes, Joan Roca, del Celler de Can Roca, i Mey Hofmann van participar ahir en l'homenatge que el món de l'hostaleria i la restauració va fer a la firma Vichy Catalán pels seus 125 anys d'història.
L'homenatge, que es va fer al llarg de tot el matí a la Sala Oval del Palau Nacional de Catalunya, l'havia organitzat l'Institut Català de la Cuina i els Gremis i Escoles d'Hostaleria de Catalunya, per destacar la contribució d'aquesta aigua al desenvolupament de la restauració i la cultura gastronòmica del nostre país.

A la seva intervenció, Ferran Adrià va destacar que la seva relació personal i professional amb Vichy Catalán ve de lluny, atès, va dir, que és una firma "que sempre ha ajudat el sector de la cuina i la restauració, fins i tot en moments difícils, com a principis dels anys noranta, quan ningú ho feia". Al seu torn, Santi Santamaria, va revelar que l'aigua de Vichy Catalán és magnífica "per cuinar les verdures".

El president del grup Vichy Catalán, Joan B. Renart i Cava, va agrair l'homenatge i va destacar els esforços de la firma en el sector de la cuina i la seva contribució a la realització d'estudis científics que demostren els beneficis de la ingesta d'aigua mineral per a l'organisme. També va destacar que Vichy Catalán "crea riquesa i amb la seva acció empresarial és motor de l'economia".

Vichy Catalán comercialitza una de les aigües minerals naturals carbòniques de més prestigi i reputació del món.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.