El Temps

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Estabilitat, menys fred i cap pluja

  • VÍDEO: La predicció meteorològica per aquest dimecres 1 de febrer

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per núvols alts en general. A més, fins a mitja tarda hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central, sobretot a l’oest de la zona, i de la vall de l’Ebre, però no s’espera precipitació enlloc.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta, si bé a punts de Ponent la màxima quedarà lleugerament o moderadament més baixa.

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé fins a migdia serà regular o dolenta a punts de l’oest de la depressió Central i la vall de l’Ebre.

Bufarà vent de component nord i oest a l’Alt Empordà, fluix amb alguns cops moderats, més reforçat al nord del Cap de Creus on bufarà moderat amb cops forts. A la resta del territori, a l’inici i final de la jornada serà fluix i de direcció variable amb predomini del terral al litoral, mentre que la resta del dia predominarà el component sud i oest fluix amb algun cop moderat. A més, fins a migdia bufarà mestral moderat a les Terres de l’Ebre, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia