Necrològiques

SOCIETAT

Mor Christopher Ciccone, germà de Madonna

Va ser una peça clau durant la gira Blond Ambition, que va catapultar la diva del pop a la fama

Christopher Ciccone, germà petit de la diva del pop Madonna, va morir el passat 4 d’octubre a l’edat de 63 anys a causa d’un càncer de pàncrees, segons va informar el seu representant, Brad Taylor.

Nascut el 1960 a Michigan, als Estats Units, va començar la seva carrera artística en el món de la dansa i va formar part del grup de ballarins que acompanyaven Madonna als inicis de la seva carrera, a la dècada dels vuitanta. Durant el temps que van treballar junts, va exercir com a assistent, estilista i director artístic de la icònica artista. De fet, va ser una peça clau durant les gires Blond Ambition (1990), i The Girlie Show (1993). En paral·lel, Ciccone també va organitzar diverses gires i vídeos musicals per a altres artistes, com Dolly Parton i Tony Bennett.

Pel que fa a la seva carrera com a dissenyador d’interiors, es va encarregar de restaurants a Nova York, Miami i Los Angeles, de les llotges corporatives de l’O2 Arena de Londres i d’un desenvolupament d’apartaments de luxe a Miami Beach.

Després d’anys de distanciament, els dos germans es van reconciliar quan ell va ser diagnosticat de càncer de pàncrees. De fet, al llarg de la seva vida, Madonna ha perdut quatre familiars per aquesta malaltia: la mare, els dos germans i la madrastra. El 1963, quan l’estrella del pop tenia cinc anys, la seva mare va morir. El febrer del 2023, a causa d’una insuficiència respiratòria i un càncer de coll, va morir Anthony Ciccone, el seu germà gran, als 66 anys. El 24 de setembre del 2024 la seva madrastra, Joan Ciccone, va morir als 81 anys a causa d’un càncer molt agressiu. I ara ha estat el seu germà petit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia