Necrològiques

societat

Mor la surfista Giulia Manfrini per l’atac d’un peix agulla

La italiana, de 36 anys, es va veure sorpresa per l’animal en una illa prop de Sumatra

La surfista italiana Giulia Manfrini, que tenia una agència de viatges al seu país, va morir divendres als 36 anys a Indonèsia. La jove, originària de Venaria Reale, al Piemont, va rebre l’atac d’un peix agulla mentre feia surf a l’illa de Pulau Masokut, prop de Sumatra. L’animal se li va clavar al pit i li va fer una ferida d’uns cinc centímetres, segons van explicar les autoritats als mitjans locals. Tots els grans mitjans internacionals s’han fet ressò del tràgic succés.

El peix agulla, que té una aleta semblant a la del tauró, pot ser un animal letal quan se sent amenaçat. Fa poques setmanes se’n va veure un d’amenaçador a Sant Antoni de Calonge al costat d’un banyista, però en aquest cas es va comportar de manera inofensiva.

Després de l’atac, Manfrini va rebre l’ajut de dos homes, que la van traslladar d’urgència a un centre mèdic, però va ser massa tard. Era llicenciada en Dret a la Universitat de Torí i abans d’aficionar-se al surf, també va practicar l’esquí alpí i el surf de neu. Era molt popular també en la comunitat italiana d’aquests esports gràcies a les seves fotos i missatges a Instagram.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia