Sense - El Punt

infraestructures

Acció ‘No vull pagar' al peatge de Girona Sud

Almenys els conductors de quatre vehicles mostren el rebuig als peatges

Almenys els conductors de 4 vehicles, veïns de Girona i de la Selva, van dur a terme un altre acte de la iniciativa #novullpagar en el peatge de l'AP-7 de Girona Sud. D'aquesta manera, els conductors, a qui no se'ls va requerir el DNI però sí que se'ls va anotar les matrícules, van mostrar el seu rebuig al pagament. Segons explicava un d'ells, Josep Casadellà, iniciador d'aquesta campanya que va revolucionar les xarxes socials, amb l'acció es volia denunciar el conveni que es va signar el 22 d'abril del 2006 –l'aniversari d'aquesta data la van recordar irònicament els conductors amb un pastís–, en què, “el Ministeri es comprometia a construir l'N-II i la N-340, a canvi pactava la concessió amb les autopistes per X anys i allà es tenia en compte la compensació que rebria l'autopista per la disminució suposada dels trànsit que aniria per l'N-II”. “Estem al 2012, l'N-II al tram de Sils a Caldes és una misèria, i circular-hi és un risc per a la vida”, hi va afegir el veí d'Anglès, que va demanar als polítics que actuïn.

L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP), també s'ha adherit a la campanya #novullpagar, i dissabte es va negar a pagar un peatge a l'AP-7. La CUP ha fet una crida als càrrecs públics a “ser valents” i donar suport a la campanya ciutadana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.