Sense - El Punt

El Barça anuncia que Qatar Airways serà el nou patrocinador del club

El logo de l'aerolínia serà a la samarreta de l'equip a partir de la propera temporada

Qatar Foundation es converteix en el soci oficial de desenvolupament humà del FC Barcelona

Qatar Airways serà el nou patrocinador del Barça a partir de la temporada 2013-14, quan el seu el logo rellevarà al de la Qatar Foundation a la samarreta de l'equip.

El club ha confirmat aquest divendres en un comunicat l'acord amb Qatar Sports Investments (QSI) pel qual l'aerolínia estarà present a la samarreta del club com a nou patrocinador principal global, tal com ha avançat aquest divendres el Mundo Deportivo. El contracte entre QSI i el FC Barcelona ja preveia la possibilitat d'incloure un nou patrocinador a la samarreta a partir de la tercera temporada de l'acord. En aquest sentit, el club assenyala que ja es va informar d'aquest acord en l'assemblea de compromissaris del setembre de 2011 i recorda que la inclusió de publicitat a la samarreta va ser aprovada pels socis l'agost de 2003.

Pel mateix acord, Qatar Foundation ha estat designat “soci oficial de desenvolupament humà” del Barça, fet que, segons el club, “permetrà continuar impulsant iniciatives basades en els valors que comparteixen”.

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha donat la benvinguda al nou patrocinador, del qual ha destacat que és “una marca ambiciosa, amb aspiracions globals, sempre compromesa a aconseguir la màxima excel·lència en el seu àmbit”. “Aquests són objectius amb els quals el FC Barcelona s'identifica plenament”, ha subratllat. Rossell també ha assegurat que “després de compartir dos anys fantàstics amb Qatar Foundation, estem encantats de continuar la nostra relació, donant-li la benvinguda com a soci oficial de desenvolupament humà”.

De la seva banda, el Akbar al Baker, ha manifestat que estan “encantats d'entrar en una aliança amb el FC Barcelona, el club de futbol més gran del món”. El directiu ha avançat que la treballarà amb el Barça “en activitats que beneficiaran els aficionats i els passatgers, oferint recompenses tangibles a totes dues entitats”.

Un portaveu de la fundació ha indicat que l'objectiu de la seva “estreta col·laboració amb el club” per “donar a conèixer Qatar Foundation a nivell internacional” s'ha assolit amb “èxit”. “De fet, els dos primers anys de col·laboració han superat les nostres expectatives i estem mirant d'aprofundir i enfortir la nostra relació amb el FC Barcelona i els seus seguidors arreu del món, amb l'orgull de continuar la nostra condició de patrocinadors del club”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.