Sense - Sortim

La recepta

Xocolata ben acompanyada

L'AURÓ d'Orís ofereix una interessant combinació de gustos i textures amb unes postres que uneixen xocolata, maduixa, menta i gelat d'orxata

El restaurant L'Auró s'ha especialitzat en cuina d'autor i de mercat, en què els productes de proximitat i de temporada són els protagonistes. Entre les seves postres més suggeridores, aquest cilindre de xocolata flonja farcit de menta i escuma de maduixa, un dels molts plats que integren la seva carta. L'Auró, que va obrir a Orís el 1999 però amb una experiència en restauració de 47 anys al darrere, ofereix menú diari de dimarts a divendres, i carta i menú de degustació de dimarts a diumenge, a més de sopars els divendres i dissabtes. L'oferta de L'Auró la completa un celler amb més de 300 referències.

A.A.

Recepta: Cilindre de xocolata farcit de menta i escuma de maduixa amb gelat d'orxata i cruixent de Halls
L'Auró. C-17 km 76,2 Orís. GPS: 42º05'85.86''N i 2º24'14.81''E
INGREDIENTS:
Consulteu el plat.
Menjador principal del restaurant L'Auró, d'Orís (Osona), amb capacitat per a uns 90 comensals i apte per a reunions d'empresa, grups i festes familiars.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.