Sense - El Punt

La recepta

D'Alemanya a Catalunya

CASA VALLÈS és el primer establiment que va introduir els populars entrepans de frankfurt al país, en un local a Terrassa

El primer establiment de menjar ràpid que va començar a vendre els coneguts frankfurts, de tradició alemanya, va ser el que va obrir Isidre Vallès l'any 1960 al carrer Gavatxons de Terrassa. Primer només venien aquest tipus de salsitxes, però de mica en mica van anar ampliant la carta amb cervesa d'importació i oferint bratwursts, hamburgueses i especialitats bavareses, sobretot després de comprar el 1984 l'empresa Leo Boeck, que des de l'any 1927 produïa derivats del porc per a la colònia d'alemanys instal·lats a Barcelona. 

J.A.

Recepta: Frankfurt
Frankfurt's Casa Vallès. Carrer Gavatxons, 16, Terrassa
INGREDIENTS:
100% carn de porc trinxada que es tritura amb sal, all i espècies, i que s'emboteix en una tripa de xai. Es posa a bullir i passa per un procés de fumatge. Se serveix fregit dins un entrepà amb salsa.
El del carrer Gavatxons de Terrassa és el primer establiment de Casa Vallès, que ara en té a a Barcelona i Badalona. I subministra productes a d'altres frankfurts del país a través de Leo Boeck.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.