Sense - El Punt

La recepta

Posa'm un Arnau!

EL BAR ELEPHANTA del barri de Gràcia recomana un gintònic de Nut, una ginebra de l'Empordà amb gust aromàtic

“Posa'm un Arnau, una Núria, un Òscar, un Oriol!” És una petició marca de la casa del bar Elephanta, especialitzat en una àmplia carta de gintònics que prenen el nom de clients i amics: tenen fins a 48 ginebres diferents. El gintònic que ens proposen és un Arnau, que últimament ha triomfat molt a la casa. Duu ginebra Nut, “una molt bona ginebra de l'Empordà” –explica en Damià Mulà, el bàrman– amb un gust aromàtic i destil·lada amb productes de l'Empordà. Aquesta ginebra es combina amb la tònica Fever-Tree Mediterranean. La pell de taronja i la nou moscada li acaben de donar un toc especial.

a.b.

Recepta:
Bar Elephanta. Carrer Torrent d'en Vidalet, 37
INGREDIENTS:
Ginebra Nut (feta a l'Empordà), amb pell de taronja, nou moscada ratllada a sobre i la tònica Fever-Tree Mediterranean, una tònica considerada de gamma ‘premium'.
Situat a Gràcia, el bar Elephanta conjumina, com el barri, un aire modern amb el seu aspecte més acollidor. És allò que se'n diu un “local amb encant”, que també fa activitat cultural
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.