Necrològiques

Mn. Miquel Jordà i Sureda

Va ser missioner a Xile durant més de 50 anys

Mossèn Miquel Jordà i Sureda, missioner a Xile durant més de 50 anys, va morir ahir a l’edat de 83 anys.

Nascut el 9 d’abril del 1934 a Sant Andreu Salou, va fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona i va ser ordenat prevere el 7 de juliol del 1957 a l’església de Sant Martí del mateix Seminari. Va exercir el ministeri sacerdotal primer com a vicari a Sant Feliu de Pallerols, Arbúcies, Palafrugell i Albons.

El 1960 va anar de missioner de l’Obra de Cooperació Sacerdotal Hispanoamericana a l’arquebisbat de Santiago de Xile, on va treballar pastoralment en una parròquia de la ciutat de Santiago i després a Alhué, Mallarauco, Bollenar, La Pintana i San Bernardo. Uns anys més tard es va traslladar al sud de Xile, a la regió de Chiloé, al bisbat de San Carlos de Ancud. El 1998 va anar a la diòcesi de Pinar del Río, a Cuba, i va tornar a Xile el 1999, a la ciutat i diòcesi de Melipilla. Des del 2013 vivia a la residència sacerdotal Bisbe Sivilla de Girona.

L’enterrament se celebrarà avui dimecres, dia 3 de gener del 2018, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Sant Andreu Salou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia