Necrològiques

Imma Jiménez, regidora d’Anglès

La regidora de l’Ajuntament d’Anglès Imma Jiménez i Pla va morir divendres, als 40 anys, a causa d’una malaltia. Era l’esposa de l’exagent de la Policia Municipal Jordi Hortelano i no tenia fills. De professió era administrativa, Jiménez es va incorporar a la política local amb motiu de les eleccions municipals del 2015, en què va formar part per primer cop de la llista de Per Anglès Units (PAU). Aleshores no va entrar al consistori, però sí que va aconseguir l’acta de regidora a les votacions del 2019, quan va ser la número 3 de la mateixa formació, que està a l’oposició.

“Era una persona molt eficient”, va remarcar ahir el cap de llista de PAU, Pere Espinet, que també va posar l’accent en el fet que Jiménez estava molt vinculada al moviment associatiu d’Anglès.

De la seva banda, l’alcalde, Jordi Pibernat (Junts), va qualificar-la de “persona amable i col·laboradora”. Si bé se sabia que tenia una malaltia greu –al darrer ple ja no va poder assistir-hi– el desenllaç va agafar el poble per sorpresa, en plenes Gales (festa major). En senyal de dol, la bandera de la façana de l’ajuntament està a mitja asta, amb un crespó negre, el mateix símbol que porten els membres de la comissió de festes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia