Necrològiques

SOCIETAT

A reveure, nena Soler

Mare, neta gran del sastre Soler i amiga insuperable

Costa trobar paraules per dir adeu a una persona que ha format part de la teva vida des que va néixer i amb la qual has compartit infinitat de situacions. La Rosa Maria Soler, la nena (per mi), era la neta de la sastreria Soler, molt coneguda perquè a més de ser sastres, feien roba de militars. L’àvia era mestra i va tenir dos fills. Un era en Josep, el pare de la nena, i l’altre, en Santi, el més jove.

La senyora Pilar, al cel sia, ens va portar a Fires i em va comprar el meu primer plumier. Després, quan vaig tenir bronquitis i el metge em va recomanar banys d’aigua de mar, van voler que anés a Llançà a passar uns dies amb ells al mar. Són fets que demostren l’amistat que ens teníem.

La nena Soler es va casar, va tenir dos fills, va anar a viure a Barcelona i va treballar moltíssim, però la vida és injusta i un problema vascular fa uns quatre anys la va deixar en una cadira. Ella, amb tot, volia caminar i va lluitar amb tota la seva ànima.

El dia de Reis m’ha quedat marcat per sempre, però ara sé que descansaràs i estaràs en pau i sense dolor, i aquest és el meu consol.

T’han dit adeu a Verges, on vivies ara, i tanta gent et coneixia i t’estimava de petita. Recordo quan a vegades em trucaves i em deies: “Escolta, estan tocant a mort, aquí hi ha aquest costum.” Ningú em va trucar per sentir les campanes que tocaven per tu.

Descansa en pau. Ens retrobarem.

(*) Filla dels fundadors de la desapareguda Granja Mora de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia