Necrològiques

societat

Mor el youtuber Muudea Sedik, conegut com a Twomad, als 23 anys

El creador de contingut va ser trobat inconscient a casa després que rebessin una trucada sol·licitant un control dassistència social

El youtuber Muudea Sedik, més conegut pels seus seguidors com a Twomad, ha mort aquest dimarts als 23 anys. Tot i que el Departament Mèdic Forense de Los Angeles ha informat que encara es desconeixen les causes de la mort del jove, fonts policials asseguren al portal de notícies TMZ que el jove va ser trobat inconscient a casa seva després que rebessin una trucada sol·licitant un control d’assistència social. El motiu de la trucada és que Sedik havia faltat a diversos compromisos i no se’n sabia res des de feia diversos dies.

Després de l’avís per trucada, els agents van trobar el jove inconscient a la seva residència, sense que hagi quedat clar quant de temps portava en aquest estat. Segons TMZ, la Policia va trobar alguns objectes amb el món de les drogues a prop del cos i que per això està sent investigat com una possible sobredosi.

En paral·lel, en revisar les seves xarxes socials, han descobert que els seus fans feia setmanes que estaven preocupats per ell a causa de diversos missatges estranys que havia publicat a X (antigament Twitter), així com massa fotografies d’armes de foc, per la qual cosa tampoc es descarta la idea del suïcidi.

A més, la incògnita sobre com va morir no és l’única que ha de resoldre la Policia: una altra de les dades que crida l’atenció als agents és que, tal com assenyala la seva pàgina de Discord, Sedik feia diversos dies que estava actiu a Overwatch, un videojoc habitual en els continguts del canal. El que és estrany és que, segons s’observa al registre d’activitat, va estar connectat fins i tot hores després d’haver-se produït l’anunci de la seva mort. Actualment, el jove tenia gairebé 2,2 milions de seguidors al seu compte de YouTube.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.