Necrològiques

societat

Mor la model Wilevis Brito per una operació de cirurgia estètica

La model i presentadora de televisió, de només 24 anys, era coneguda per haver participat a Miss Veneçuela i en altres concursos de bellesa

La model i presentadora de televisió veneçolana Wilevis Brito va morir el passat dilluns 8 d’abril amb només 24 anys després de sotmetre’s a una operació maxil·lofacial en un hospital de Caracas, segons informa el mitjà llatinoamericà El Heraldo de México.

Nascuda a la localitat veneçolana de Maiquetia, va estudiar Dret a la Universitat Central de Veneçuela, tot i que es va acabar dedicant als mitjans de comunicació. En concret, va treballar a com a locutora i periodista a A24 i a Amèrica Tucumán, un canal de televisió oberta argentí afiliat a Amèrica Televisió. També va treballar durant un temps com a operadora del centre d’atenció telefònica a VN Cobranzas.

Pel que fa a la seva vessant de model, Brito va començar la seva carrera als 8 anys a l’acadèmia Cerynel Fashion, de Cerbònia de Marín, reconeguda instructora de passarel·la al Veneçuela. Més endavant, es va presentar a Miss Veneçuela i en altres concursos de bellesa. El 2013 va participar al Latin Fashion Vargas, on va aconseguir el primer premi. L’any següent, el 2014, va concursar al certamen Gran Model Llatina, a Margarita, on va obtenir el títol de Gran Model del Pacífic. A més, també va ser Reina dels Carnavals Turístics de la seva parròquia i el 2023 va ser coronada Reina de l’Esport de La Guaira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia