Necrològiques

Paolo Liuzzo, antiga parella de Beatriu de York, mor d’una sobredosis

El nord-americà va ser xicot de la filla del príncep Andreu del 2005 al 2006

Nova tragèdia en l’entorn de la família reial britànica. Paolo Liuzzo, de només 41 anys i que va ser parella de Beatriu de York –neboda de Carles III–, va ser trobat mort fa unes setmanes en l’habitació d’un hotel de Miami per una presumpta sobredosis de drogues, segons ha informat The Sun.

Liuzzo era natural de Long Island (Nova York). Va començar a sortir amb Beatriu, la filla del príncep Andreu i Sarah Ferguson, el 2005, quan tenia 17 anys i ella 24, una relació que es va fer pública un any després durant unes vacances familiars a Suïssa. L’entrada del jove a la família va anar acompanyada d’un gran escàndol quan es va saber que Liuzzo havia estat acusat d’un homicidi involuntari d’un dels seus companys d’estudis a l’institut, el College of the Holy Cross de Massachusetts.

Segons el diari britànic, Beatriu, casada des del 2020 amb Edoardo Mapelli, estaria “dessolada” després de la notícia ja que se n’hauria assabentat poc després de saber que la seva mare patia un càncer de pell. Liuzzo era el fill d’un magnat italià. En els últims anys ja havia estat detingut per possessió de cocaïna, havia estat acusat d’estafa i tenia deutes de joc.

Els Windsor no paren de rebre cops en els darrers mesos. Carles III i Kate Middleton han anunciat que tenen càncer; Thomas Kingston, el marit d’una cosina del príncep Guillem, Thomas Kingston, va morir de forma sobtada, i Sarah Ferguson també va descobrir que tenia un melanoma maligne.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia