Necrològiques

POLÍTICA

Mor l’activista independentista Pep Fort, president de l’Associació Donec Perficiam

Entre el 2018 i el 2020 va ser un dels dirigents de l’Assemblea Nacional de Catalunya

El conegut activista independentista Pep Fort i Padró, president de l’Associació Donec Perficiam, ha mort avui, segons ha anunciat l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), que ha lamentat la pèrdua del seu antic dirigent. Entre el 2018 i el 2020 va ser coordinador de la Comissió d’Estratègia i Discurs i de la Comissió de Gestió Econòmica i Administrativa.

Fort, que també era el secretari general d’Acord per la Independència, va ser membre de l’Assemblea de Representants del Consell de la República per la circumscripció del Vallès Oriental però va deixar l’entitat per discrepàncies en l’orientació de l’organisme i per la poca informació que s’oferia sobre els ingressos i les despeses.

Va ser també una de les personalitats que va donar suport al manifest #StopJJOO quan el govern pretenia sol·licitar una candidatura olímpica per als Jocs d’Hivern. Com a líder de Donec Perficiam, igual que els companys de l’associació, era partidari de l’unilateralisme i d’aplicar els resultats de l’1 d’octubre. Els objectius de l’entitat són la creació de les condicions necessàries per a la constitució d’una Catalunya independent, la unió de totes les forces que treballen per aquest mateix objectiu i la potenciació d’iniciatives democràtiques per assolir aquests objectius.

Va estudiar a la Universitat de Barcelona i en l’àmbit professional treballava en la multinacional alimentària F.I.S.H.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia