Necrològiques

ESPORTS

José Castro Notario (Lluïsos), corredor de fons durant més de 20 anys

El mataroní era un dels atletes més estimats de la històrica entitat

José Castro Notario, estimat atleta del GA Lluïsos de Mataró, va morir el passat 17 de juny als 68 anys després de lluitar contra una llarga malaltia. La comunitat atlètica de Mataró i el Maresme està de dol ja que Castro portava més de vint anys fent atletisme a l’històric club del municipi. No només ell. També la seva dona (Maria José Romero), el seu fill Javi, el seu germà Juan i els seus néts Nit i Alguer formen part de la comunitat atlètica de l’entitat, segons la nota de condol feta pública pel club.

L’entrenador de Notario va ser sempre Prudencio Pérez. “Seguirà essent sempre una persona estimada tal i com ha quedat palès amb els missatges que hem rebut. Ha estat una persona d’aquelles que sempre suma i a porta coses positives, amb el seu somriure etern i una gran humilitat”, recordava el club poques hores després del malaurat desenllaç.

Notario va guanyar el cros de Mataró del 2013 en la categoria de màsters de més de 55 anys i va ser el tercer en el de Santa Cristina d’Aro del 2012. Les seves millors marques personals en les proves de fons eren 19:59.0 (5.000 m, 2014); 40:06 en els 10 km (2001), 1h27:12 en la mitja marató (2001).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a