Necrològiques

Música

Shifty Shellshock, vocalista del grup nord-americà Crazy Town

La seva vida privada va estar marcada pels problemes d’addicció a les drogues

El món de la música està de dol. El cantant estatunidenc Seth Binzer, més conegut artísticament com a Shifty Shellshock, ha mort aquest dimarts a l’edat de 49 anys a Los Angeles. Segons es fa ressò el mitjà nord-americà Newsweek, l’informe forense detalla que el vocalista de la banda Crazy Town va ser trobat sense vida al seu domicili, tot i que encara no han transcendit les causes de la mort.

Nascut el 23 d’agost de 1974, el seu pare dissenyava cobertes de discos i dirigia pel·lícules per a bandes de rock i la seva mare era model i correctora de guions. Es va criar al sud de Califòrnia i va passar part de la seva infància a Marblehead. De ben petit ja va destacar per ser un nen creatiu, tot i que també tenia una vena salvatge que sovint el ficava en problemes. Quan tenia dotze anys, la família es va mudar a Los Angeles i ràpidament va fer molts amics.

D’adolescent, Binzer anava sovint a Venice Beach a patinar amb els amics, fins i tot durant les hores de classe. Amb el temps, va acabar abandonant els estudis per dedicar-se a la música. Durant aquesta època, va estar involucrat en el tràfic de drogues. Més endavant, el 1992, quan tenia 18 anys, va conèixer el seu company Bret Mazur i van començar a col·laborar sota el nom de The Brimstone Sluggers. A principis del 1999 van canviar el nom del grup a Crazy Town i l’any següent van signar un contracte per a una gira amb el festival Ozzfest. Dues setmanes després, però, es van veure obligats a retirar-se, quan Binzer va ser arrestat després de llançar una cadira a través d’una finestra mentre estava borratxo. Tot i així, el seu senzill Butterfly, el més conegut de la banda, va aconseguir el número 1 al Billboard Hot 100, fet que va provocar que les vendes del seu àlbum debut, The Gift of Game, superessin les 1,5 milions de còpies.

L’èxit, però, va ser breu. El seu següent àlbum, de l’any 2002, Darkhorse, va ser un fracàs comercial en comparació el primer, i la banda va decidir posar en pausa la seva trajectòria musical. Aquest mateix any, Binzer es va casar amb Melissa Clark i van tenir un fill anomenat Halo. Cinc anys després, els integrants del grup van decidir tornar-se a reunir per tocar en directe. El 2015 van publicar el seu tercer i darrer treball discogràfic, The Brimstone Sluggers. Lluny de la famosa banda, el cantant va col·laborar en solitari amb un dels productors britànics més famosos, Paul Oakenfold, en el tema Starry Eyed Surprise.

Pel que fa a la seva vida privada, aquesta va estar marcada pels problemes d’addicció a les drogues. Fins i tot va arribar a participar en diferents concursos de famosos per intentar combatre la seva addicció. De fet, va ser una de les nou celebritats que van aparèixer a la primera temporada de Celebrity Rehab. A la seva arribada al Centre de Recuperació de Pasadena (que va ser filmada com a part del primer episodi), Binzer va explicar a Dr. Drew Pinsky que estava motivat per aconseguir la sobrietat i va admetre que la cocaïna seria la droga més dura d’evitar. Finalment, es va aconseguir graduar en el tractament amb els altres membres del repartiment l’estiu del 2007, però posteriorment va aparèixer cap al final de Celebrity Rehab 2, després d’una recaiguda. En paral·lel, també va aparèixer en els programes Sober House 1 i Sober House 2. En aquest, el cantant va tornar a entrar just després de la defunció del seu excompany de la banda musical Adam Goldstein, que va morir d’una accidental sobredosi de drogues poc després de trencar amb onze anys de sobrietat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia