Necrològiques

SOCIETAT

Mor la presentadora mexicana Paola Salcedo, assassinada a trets

Era germana del futbolista internacional del Cruz Azul Carlos Salcedo

La coneguda presentadora i model mexicana Paola Salcedo, de 29 anys, ha mort assassinada a trets al seu país davant del seu propi fill, de només quatre anys. Els fets van tenir lloc mentre parlava per telefon a l’exterior del circ Bardum al municipi d’d’Huixquilican, a l’estat de Mèxic, segons han confirmat les autoritats judicials als mitjans de comunicació seu país. Els testimonis van precisar que els sospitosos van acostar-se a la víctima dins un cotxe i van fugir ràpidament després de l’assassinat.

Salcedo era la germana del futbolista internacional del Cruz Azul, Carlos Salcedo, i havia estat la parella del porter uruguaià Nicolás Vikonis. També va fer amistat amb l’exjugador del Barça Ronaldinho, quan aquest va jugar en el Querétaro mexicà. L’assassinat de la jove presentadora ha deixat en xoc tots els seus admiradors. Actualment ra la presentadora del programa Líderes del rebaño. i el seu germà és un dels defenses més admirats de la lliga mexicana.

La principal hipòtesi de la policia sobre l’atac a Salcedo és la d’un presumpte intent de robatori. El periodista mexicà Carlos Jiménez va assegurar que la model va arribar encara amb vida a l’hospital de Huixquilucan.

Carlos Salcedo, el seu germà, té 30 anys i havia jugat també a Europa, en equipwss com el Fiorentina i l’Eintracht dde Frankfurt abans de tornar al futbol del seu país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia