Necrològiques

Societat

Conxita Pujol, exregidora i històrica mestre de Manlleu

Va ser directora de l’escola Puig-Agut i membre de la junta Osona contra el Càncer

L’exregidora de Manlleu Conxita Pujol i Molas, que va formar part del consistori osonenc entre el 1987 i el 1995, va morir divendres als 93 anys, segons va publicar el El 9 Nou. Va ser directora de l’escola Puig-Agut i mestre des dels anys seixanta fins a principis dels noranta, quan es va jubilar, a l’escola pública de la vila. En un article publicat al mateix mitjà, l’exalcalde del municipi, Àlex Garrido, la defineix com a a “mare orgullosa, mestre comprensiva, activista lluitadora i política honesta.” “Una dona sàvia”, hi afegeix.

Pujol, que el 2014 va ser nominada per l’Ajuntament al Premi a la Solidaritat i Convivència Paco Estrella, va estar vinculada a diferents causes a la comarca. Va formar part de la junta d’Osona contra el Càncer. Va ser també una militant històrica de Convergència i una de les persones de confiança de Joan Usart quan aquest va ser el batlle del municipi. La cerimònia de comiat va tenir lloc diumenge a€ la parròquia de Santa Maria de Manlleu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia