Necrològiques

Joan Jordà i Avellana

Va morir dissabte a Tarragona, a l'edat de 47 anys

Joan Jordà i Avellana, que havia desenvolupat diversos càrrecs de confiança en el món de la política gironina i que també tenia relació amb empreses dedicades a serveis turístics i d'assessorament, va morir dissabte al matí a Tarragona. Joan Jordà tenia 47 anys i era veí de Melianta, a Fontcoberta. Estava casat i deixa tres nenes.

Joan Jordà era una persona molt coneguda al Pla de l'Estany, ja que havia estat molt lligat a diverses entitats de Banyoles. Era antropòleg i en els anys de govern de la Plataforma Progressista de l'alcalde Solà va col·laborar amb la Cooperativa de Joves de Banyoles que van reactivar el moviment lúdic de la ciutat, ja que es van fer càrrec dels Banys i posteriorment van obrir un local nocturn, el Black Bass.

Posteriorment Joan Jordà es va traslladar a Salt i va col·laborar amb Unió Democràtica de Catalunya. Va ser cap de gabinet de Jaume Torramadé durant els dos primers mandats en què aquest va ser alcalde de Salt. L'acte d'enterrament serà demà, dia 25, a les 9 del matí, a l'església parroquial de Fontcoberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.