Necrològiques

Lluís Esteve i Jornet

Soci col·laborador i membre de la junta de Gicor

Ens ha deixat en Lluís. Quan repassem la trajectòria de Gicor, és inevitable trobar-hi, en primer pla i escrit en lletres de motlle, el nom de Lluís Esteve i Jornet. Soci des del començament de l'associació, persona intel·ligent, audaç, emprenedor, entusiasta i compromès, va ser qui va idear i portar a cap les passejades del dijous. Era bromista de mena, dotat d'un do paternal que t'enganxava, les seves salutacions impregnades de bonhomia eren càlides i properes. Formava part de la junta i quan s'hi expressava, ho feia amb clarividència, de manera afable, amb equitat i paraula justa. Gicor no només ha perdut un soci col·laborador, sinó també un home bo amb tot el sentit i contingut d'aquesta paraula. El trobarem a faltar.

Impregnat de profundes conviccions religioses cristianes, amb les mans plenes, ha dirigit les petjades cap al més enllà. A la seva esposa, Magda, fills, néts i tota la família, el nostre sentit condol.

Però... amic Lluís Esteve, si ningú mor mentre hi hagi algú que el recordi, a Gicor et recordarem sempre seguint les teves petjades. Descansa en pau.

(*) Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.