Necrològiques

Elvira Valentí i Admetlla

Veïna i botiguera del Barri Vell de Girona

Avui, en obrir el diari, he trobat la trista notícia del traspàs de l'Elvira, viuda d'Antoni Torrellas, propietari de la coneguda perfumeria Torrellas, situada al carrer de Ciutadans a tocar del Colmado Moriscot, i ara ja tancada, com molts establiments de la nostra ciutat.

La perfumeria Torrellas era portada fa anys pels dos germans, l'Antoni i la Paquita, que fa temps que també ens van deixar. També hi treballava la seva filla Fina. Amb la seva mare, l'Elvira, són les que van portar la perfumeria fins al tancament. Aquest establiment era peculiar perquè conservava l'estil d'abans, amb calaixets i vitrines, i encara hi podies anar a comprar colònia a granel. Quan encara no hi havia ortopèdies especialitzades, ells també feien ortopèdia. A més, era un establiment que sempre va ser portat familiarment i amb una amabilitat compartida per tots.

A l'Elvira, la coneixia des que jo era una nena, ja que havia anat a col·legi amb la seva filla Fina. Les persones que ens deixen les recordem sempre, i als que, de tant en tant, tenim el costum de mirar els recordatoris, la senyora Elvira ens serà difícil d'oblidar, perquè ens ha deixat el dia que la Granja Mora feia anys que havia obert i havia tancat.

Avui, a les 11 del matí, se celebrarà la cerimònia religiosa a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, la seva i la meva parròquia. L'Elvira avui tindrà un munt de persones estimades que l'han precedit que l'esperaran amb els braços oberts.

Descansi en pau.

(*) M. Carme Ribas i Mora és filla dels fundadors de la desapareguda Granja Mora

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a