Necrològiques

Josep Sala Puignau

Pioner en la mecanització i modernització de la maquinaria agrícola del camp gironí

Josep Sala Puignau, que va morir ahir dissabte a l'edat de 79 anys, era una gran persona, cap de família i amic dels seus amics. Professionalment, va ser pioner a les comarques gironines en la mecanització i modernització de maquinària agrícola.

Del 1958 al 1970 es va dedicar a la fabricació de tota mena d'estris de maquinària agrícola, amb el nom d'Àngel Sala Implementos del Tractor. Entre el 1970 i el 1981 va tenir el concessionari de les marques John-Deere, Ford I Fiat.

A partir del 1981 i fins al 1989 es va dedicar purament a la fabricació de maquinaria agrícola. L'any 1989 va fundar Maquinària Agrícola Sala, S.L. i va gestionar el concessionari de Same, Deutz-Fahr, Lamborghinii Hurliman, actualment concessionari de Claas.

Gràcies per tot el que has fet per nosaltres, per ser forts en moments difícils com aquests i per ensenyar-nos a no abaixar mai el cap. Avui et donem l'últim adéu. Tot allò que hem passats junts perdurarà tota la vida en els nostres pensaments.

Sempre estaràs entre nosaltres.

T'estimem molt!!!

(*)

Catalina Casellas és l'esposa de Josep Sala i Puignau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia