Necrològiques

Mn. Àngel Fusté i Bosch

Capellà a la parròquia de Cassà de la Selva durant més de 55 anys

Mossèn Àngel Fusté i Bosch, capellà durant més de mig segle a la parròquia de Cassà de la Selva, va morir ahir dimecres, dia 5 de novembre, a l'edat de 87 anys.

Nascut a Cassà de la Selva el 3 de setembre del 1927, va cursar els estudis eclesiàstics al seminari de Girona i va ser ordenat prevere el dia 31 de maig del 1952 a l'estadi de Montjuïc de la ciutat de Barcelona, amb motiu de la celebració del XXXV Congrés Eucarístic.

Mn. Àngel Fusté va començar la trajectòria sacerdotal com a vicari de Llagostera. El 1952 va ser destinat al seminari col·legi de Santa Maria del Collell, al municipi de Sant Ferriol, on va exercir de professor fins al 1958.

Acabada la seva etapa docent al Collell, va ser nomenat capellà adscrit a la parròquia de Cassà de la Selva, on va romandre durant més de 55 anys. Veïns de Cassà de la Selva van manifestar ahir a aquest diari “el record entranyable” que els ha deixat mossèn Àngel Fusté, la presència del qual en misses, batejos, casaments i enterraments era molt estimada. Els mateixos veïns també recordaven amb emoció les seves classes de llatí.

La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Martí de Cassà de la Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia