Necrològiques

En la mort del meu germà Francesc

Francesc Martí i Tarré va néixer a Bordils el 20 d'agost del 1931, fill de Joaquim i Montserrat. Va estudiar al col·legi dels Fossos a Figueres, va fer el batxillerat i després va cursar estudis de medicina a la Universitat de Barcelona, d'on va sortir per exercir la professió a la mateixa Ciutat Comtal, on compartia la consulta privada amb la clínica Dexeus, en l'especialitat de ginecologia.

Es va casar amb Pilar Camps i Quintana de Celrà, que va obrir una farmàcia, també a Barcelona, i van tenir tres filles, Maria, Montserrat i Pilar, que es van casar amb Josep, Carles i Toni, amb la respectiva descendència: Ana i Elisabet; Francesc, i Toni i Cristina, als quals va dedicar tota l'estimació d'un avi, fins a la seva sobtada mort, a les 7 de la tarda del dia 21 de desembre, al peu d'un pi, a la finca de Vall-llobrega. La mort, segons va dictaminar el Dr. Bardalet, va ser conseqüència d'un infart de miocardi, que no perdona, del qual havia tingut avís anys enrere, però del qual semblava totalment recuperat.

La seva vida va transcórrer entre Bordils, Barcelona, Sant Medir i Vall-llobrega, on es traslladava amb tota la família, sobretot després de la jubilació.

Una vida assossegada, tranquil·la i modèlica en un món que avui dia presenta tanta convulsió i violència domèstica. D'íntegra convicció religiosa cristiana, de la qual va ser devot practicant, crec que aquesta fe el va consolar i ajudar a morir silenciosament, en un moment tan inesperat i de sorpresa.

Que descansi en pau a la terra de Vall-llobrega.

(*) Josep M. Martí Tarré és magistrat jubilat de l'Audiència Provincial de Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia