Necrològiques

Gràcies, Joanet

Joan Vila era una llegenda viva del GEiEG

Assabentat que en Joan Vila, Joanet, ens ha deixat, voldria reiterar el meu agraïment. Enviar el meu més sincer condol a la seva dona, Josefina Corominas Badia, a la família i als amics. En Joanet tenia una característica que el feia destacar, que era la seva estimació al GEiEG, a la muntanya i a la Pujada a Peu als Àngels. El recordarem en el grup de muntanya d'en Pere Franch, tirant el coet de sortida de la Festa del Pedal al pont de Pedra de Girona, amenitzant els jocs de camp de la mainada a l'aplec o portant la maleta de la pistola perquè l'alcalde fes el tret de sortida de la Pujada.

A la darrera edició d'aquest esdeveniment, a la qual ja no va venir, el vam trobar molt a faltar. En Joanet ha demostrat sempre que en el cos d'aquella petita persona hi havia un gran cor i un gran grupista. Amb això em quedo. La muntanya el trobarà a faltar, i també nosaltres. Ell ha estat i serà llegenda viva de l'entitat. Ell ha gaudit i ha fet gaudir molts joves amb els seus jocs, encoratjant l'esperit i els valors que inculquem. I, quan ens vingui a la memòria el seu record, ens vindrà també la seva humanitat.

Novament, gràcies, Joanet. Gràcies per haver donat tant al Grup. El GEiEG perd un dels seus grans i actius socis.

Bon viatge, Joanet.

(*) Francesc Cayuela és president del GEiEG

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia