Cinema

Insidious

Una casa infernal

El cineasta d'origen malaisi James Wan, director de la primer part de la franquícia Saw, i els productors de Paranormal activity, tot un fenomen del cinema de terror de sèrie B, formen equip en aquesta reformulació del subgènere de les possessions diabòliques, amb una pel·lícula que es va estrenar amb èxit al darrer Festival de Sitges. Insidious indaga en les pors més arrelades al subconscient de les classes benestants occidentals: que el mal entri a casa i que els nostres propis fills en siguin víctimes.

Josh (Patrick Wilson) i Renai (Rose Byrne) són un jove matrimoni amb tres fills petits que es traslladen a viure a una casa d'una bonica zona residencial. Però unes presències misterioses semblen habitar la seva nova llar, i un estrany incident deixa el seu fill gran en coma. Una mèdium els ajuda a aclarir què ha passat perquè es podria tractar d'una possessió.

Les tradicions del gènere de les cases encantades, les històries de fantasmes i els exorcismes conflueixen en una pel·lícula de gran èxit comercial als EUA, que juga fort la carta dels ensurts.

Direcció: James Wan. Intèrprets: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey, Lin Shaye. Terror.
http://www.insidious-movie.com/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Insidious

«Insidious»

Gènere: Terror
Direcció: James Wan.
Intèrprets: Patrick Wilson, Rose Byrne.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a