Cinema

Kung Fu Panda 2

El panda no s'extingeix

Continuant amb un model d'explotació que ha donat generosos beneficis, Dreamworks estrena una seqüela de Kung fu panda, una nova franquícia amb la qual vol seguir les passes de Shrek (quatre parts estrenades) i Madagascar (dues i una en preparació). La pel·lícula original va basar el seu èxit en les imaginatives escenes d'arts marcials i en Po, un personatge amb bastant de carisma, emparentat amb l'ogre Shrek i el lleó Alex de Madagascar. Tots ells són interpretats per actors còmics que tenen també coses en comú: Jack Black (l'ós panda), Ben Stiller (el lleó) i Mike Myers (l'ogre). Po és un ós panda graciós i maldestre que feia realitat, en la primera part, el seu somni de convertir-se en un heroic guerrer de kungfu. En la segona part de les aventures, que s'estrena també en 3D, tindrà el suport dels seus amics (el tigre, el mico, el pregadéu, la grua i l'escurçó) per enfrontar-se al perillós Lord Shen, un gall dindi que s'ha proposat conquerir la Xina i eliminar el kungfu. Gary Oldman ha inspirat el dolent d'aquesta història i li ha posat veu en la versió original.

La pel·lícula ha estat dirigida per la cineasta de Hong Kong Jennifer Yuh, que ja va assumir algunes responsabilitats en la primera part, i que ara fa un pas endavant per esdevenir una de les escassíssimes directores d'animació de Hollywood.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Kung Fu Panda 2

«Kung Fu Panda 2»

Gènere: Animació
Direcció: Jennifer Yuh Nelson.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a