La Kawasaki Z1000 ofereix les màximes sensacions

La seva imatge tan transgressora i rutilant no deixa dubtes. Qui aconsegueixi una d'aquestes Kawasaki Z1000 en versió 2010 quedarà encantat. I és que només sentir funcionar el poderós motor de 1.043 cc, ara amb més potència i parell, ja fa posar els pèls de punta. Per dissenyar aquesta moto de poderós impacte visual, Kawasaki ha partit de zero, renunciant a adaptar un model esportiu carenat i deixant volar la imaginació per dotar de cos i força un model que havia de néixer amb absoluta llibertat. I una cosa és evident, el resultat no podia haver estat millor.

Els enginyers de Kawasaki no van buscar que la nova Z1000 fos una moto de grans prestacions, sinó que es van centrar a aconseguir una esportiva que oferís màximes sensacions en la utilització diària. Es tractava de crear allò que se'n diu una autèntica streetfighter, una guerrera de la ciutat. Objectiu aconseguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.