Canals

Fusta de líder

La sisena generació de l’Opel Astra incorpora versions electrificades per endinsar-se en una nova era

Fa encara no un any que el nou Opel Astra va arribar als concessionaris catalans de la marca del llamp, i d’aleshores ençà n’ha assenyalat el camí. La sisena generació del model compacte alemany és nova de cap a peus i posa a l’abast de tothom tecnologies innovadores com ara la instrumentació digitalitzada Pure Panel i la il·luminació matricial Intelli-Lux Led Pixel, completament adaptativa.

Per si no fos prou, el disseny del nou Astra és elegant, audaç, esportiu i traspua una gran puresa de línies, tant en la versió de 5 portes com en la familiar, anomenada Sports Tourer. La personalitat del model ve definida pel nou frontal que incorporen tots els models de la marca. Els enginyers de Rüsselsheim l’anomenen Vizor. Es tracta d’un sol element negre, en forma de visera, que integra la graella, el logotip del llamp i els llums de led matricials i adaptatius.

Símbol dels nous temps, per primer cop l’Astra ofereix versions electrificades, amb l’acabat GS. En concret, una motorització híbrida endollable que combina un motor 1.6 turbo de gasolina amb un d’elèctric, amb una potència combinada de 180 CV i una caixa de canvis automàtica de 8 marxes. L’autonomia en mode elèctric és de 60 quilòmetres.

La novetat més recent, fins a l’aparició de la versió 100% elèctrica, és l’Astra GSe, que és el nou acabat més alt de la gamma. Opel ha recuperat la sigla GSe, que ara vol dir “Grand Sport elèctric” i esdevé una submarca per identificar les variants híbrides endollables més potents. En el cas de l’Astra, la versió GSe entrega 225 CV i està curulla de detalls esportius, com el disseny del para-xocs i el difusor posterior, les llantes, els seients d’alt rendiment GSe i la posada a punt del xassís.

OPEL ASTRA

CARROSSERIA:

Compacte de 5 portes (4,37 m) i familiar

MOTOR:

Gasolina, dièsel, híbrid endollable i elèctric

TRANSMISSIÓ:

Tracció davantera, canvi manual o automàtic

PREU:

A partir de 26.099 euros

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia