Canals

Segell clàssic

L’Škoda Karoq és un totcamí compacte que resulta pràctic i racional en el dia a dia

El van renovar recentment, de manera que el Karoq continua essent un totcamí elegant i racional, pràctic i atractiu. El SUV compacte de Škoda és un automòbil que sorprèn per les possibilitats d’ús que ofereix en el dia a dia. No disposa de versions electrificades, però està propulsat per tres motors de gasolina i dos de dièsel de la generació Evo del Grup VW. Amb potències que van dels 110 CV fins als 190, són motors eficients que han aconseguit reduir les emissions en un 15%, en part gràcies a la millora de l’aerodinàmica.

El Karoq també incorpora tot de tecnologies avançades en l’interior. Enguany tots els Karoq disposen del reeixit tauler d’instruments digital Virtual Cockpit, fins i tot en l’acabat bàsic Active, en què una pantalla de 8 polzades substitueix els indicadors analògics anteriors. A partir de l’acabat Ambition, el Virtual Cockpit està disponible opcionalment amb una pantalla de 10,25”, de sèrie en els acabats Style i Sportline, amb cinc dissenys de visualització bàsics, més un d’addicional específic per a l’acabat esportiu Sportline.

El Karoq també ofereix un nivell força alt de seguretat activa i passiva, amb una àmplia gamma de sistemes d’assistència i seguretat d’última generació. A més a més, la mecànica dièsel 2.0 TDI de 150 CV es pot combinar amb la tracció a les 4 rodes i el canvi automàtic DSG de doble embragatge, mentre que el motor de gasolina 2.0 TSI de 190 CV s’ofereix només amb tracció total i canvi DSG en l’acabat Sportline.

Les solucions Simply Clever del Karoq en palesen la versatilitat. Per exemple, el seient del darrere Varioflex (opcional), amb tres places individuals regulables, permet variar la capacitat del maleter entre els 479 litres i els 588.

ŠKODA KAROQ

CARROSSERIA:

SUV compacte de 5 portes (4,38 m)

MOTOR:

Gasolina i dièsel

TRANSMISSIÓ:

Tracció davantera o total, manual o automàtic

PREU:

A partir de 24.950 euros

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia