Canals

Visió elèctrica

Honda prepara el llançament de tres nous models electrificats enguany, incloent-hi l’e:Ny1, 100% elèctric

El procés d’electrificació dels automòbils Honda pren embranzida. La marca japonesa té previst incorporar tres models nous enguany en la seva gamma europea, tots tres electrificats i un de totalment elèctric. Aquest últim, presentat com el prototip e:Ny1, ha de ser el llançament més rellevant del curs. No debades, serà el segon Honda 100% elèctric a Europa, després del petit Honda e. Els altres llançaments de la companyia són el ZR-V, tot nou, i la renovació del reeixit CR-V, tots dos híbrids.

El prototip e:Ny1 es comercialitzarà com a vehicle de producció cap al mes de novembre. Es tracta d’un SUV elèctric de bateria del segment B. Els SUV compactes o urbans (anomenats B-SUV) representen un dels segments amb més tirada del mercat europeu, de manera que el nou model serà el rovell de l’ou de la futura gamma de vehicles de Honda. La marca avança que oferirà una combinació única del dinamisme, la tecnologia i el disseny característics de Honda. Tot i que encara se’n desconeixen els trets bàsics, el nou e:Ny1 ha d’encarnar una alternativa magnífica per a les famílies que busquin el seu primer elèctric.

nous zr-v i cr-v

Abans que l’e:Ny1 ha d’arribar el ZR-V, cap al mes de juny. Es tracta d’un SUV del segment C, totalment nou, que es col·locarà entre l’HR-V i el CR-V. Estarà propulsat per la tecnologia full hybrid e:HEV de Honda; és a dir, serà un híbrid autorecarregable. Per la seva banda, el llançament del nou CR-V està previst cap al setembre. Renovat de cap a peus, el SUV mitjà de Honda també estarà totalment electrificat. Tanmateix, a més de la tecnologia elèctrica híbrida e:HEV, el CR-V disposarà d’una mecànica híbrida endollable, ara com ara inèdita en la gamma Honda a Europa.

HONDA E:NY1

CARROSSERIA:

SUV urbà de 5 portes

MOTOR:

Elèctric

TRANSMISSIÓ:

Pendent de confirmació

PREU:

Pendent de confirmació

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia