Canals

Publicitat

SolarTradex, experts del sol

La companyia, fundada el 2010 a Mataró, ofereix instal·lacions solars d’autoconsum per a particulars i empreses i carregadors per a vehicles elèctrics

SolarTradex disposa d’enginyeria pròpia i equips d’instal·ladors solars propis per tal de gestionar amb la màxima garantia totes les fases del projecte

La irrupció de les energies netes o renovables com la solució més sostenible per al planeta ha fet disparar en els darrers anys la instal·lació de plaques solars. Primer va ser en edificis públics, després en el camp industrial i, darrerament, l’energia fotovoltaica ha arribat a les cases. L’increment de la demanda ha comportat un creixement exponencial de l’oferta i, avui dia, bancs i fins i tot cadenes de supermercats ofereixen el servei d’instal·lació de plaques solars a domicilis particulars. Però l’aposta per l’energia fotovoltaica necessita una especialització i un coneixement que no totes les ofertes existents al mercat compleixen.

SolarTradex és una companyia amb seu al Tecnocampus de Mataró amb tretze anys d’experiència i reputació en el camp de les instal·lacions solars per a autoconsum residencials, col·lectives, comercials i industrials. Les xifres ho avalen: 70 treballadors, una valoració de satisfacció de 4,9 sobre 5 per part dels clients, més de 1.500 instal·lacions realitzades i més de 450.000 euros en subvencions atorgades.

SolarTradex disposa d’enginyeria pròpia i equips d’instal·ladors solars propis per tal de gestionar amb la màxima garantia totes les fases del projecte, incloent-hi el disseny, enginyeria, tramitació, instal·lació i posada en servei, legalització i gestió de subvencions o bonificacions fiscals.

Equip de professionals

L’equip de SolarTradex és format per persones amb una llarga experiència en l’àmbit de l’energia solar fotovoltaica. El 50% de l’equip de la companyia és format per enginyers i economistes titulats. Tots els instal·ladors tenen experiència contrastada i la formació necessària i obligatòria en treballs en altura i davant de riscos elèctrics. L’equip de SolarTradex és formador habitual del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i de Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia