Canals

Clàssics en un entorn únic

La guitarra d’Antonio Fruscella serà l’encarregada d’omplir la nit del 24 de juny, dins del programa de concerts Clàssics L’Escala-Empúries que organitza l’Associació Pau Casals al llarg de tot l’any en aquest entorn únic. Els concerts Clàssics L’Escala-Empúries s’han consolidat com una de les principals propostes de música clàssica de les comarques de Girona des que es van iniciar, l’any 1993, amb un concert Homenatge a Pau Casals, fent referència al nom que porta l’associació que l’organitza. L’èxit va ser tan extraordinari que es va anar consolidant any rere any com un festival exclusiu destinat a la música de cambra i als grans solistes, sempre amb programes escollits sota algun tema especial i amb els intèrprets més reconeguts internacionalment, sense oblidar la participació dels artistes del país i joves talents.

L’èxit del festival resulta reforçat també pel lloc únic on se celebren els concerts, l’església de Sant Martí d’Empúries, que té l’aforament just i l’acústica més idònia per a la música de cambra, i que és una petita joia patrimonial que converteix l’espectacle en tota una experiència singular i excepcional.

Clàssics L’Escala-Empúries Tot l’any https://associaciopaucasals.cat/concerts/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia