Canals

La força d'un grup

Agenda i serveis

Per triar i remenar

Compaginem la màxima exhaustivitat possible en el web amb una tria d'actes generosa a les edicions en paper imprès

Recopilar i publicar els horaris de les projeccions de tots els Països Catalans és un dels petits grans reptes setmanals de la secció

Cada dia informem de més de 100 funerals del Principat

Només qui n'informa s'adona de la quantitat d'actes que se celebren cada dia arreu de Catalunya. Concerts, conferències, presentacions, projeccions cinematogràfiques, caminades o actes funeraris, tant se val, la diversitat de motius que porten els lectors a reunir-se en els llocs més diversos abasta tots els plecs del ventall més gran.

Un diari, el periodisme, és, en essència, la materialització d'una vocació de servei. És un servei donar a conèixer allò que passa per tal que la ciutadania s'informi i es formi una opinió, és un servei la interpretació de la realitat que recullen els articles d'opinió i respon a la mateixa vocació de servei la publicació de tota la corrua d'actes que es proposen cada dia a les darreres pàgines del diari . Tretze persones treballen per tal que el temps, l'horòscop, el resultat de les loteries, els entreteniments, els cinemes, l'agenda, les necrològiques i la programació de la televisió quedin recollits al web i tinguin la seva versió justa en les nostres edicions en paper.

Clar, ordenat i concís

Com qualsevol altra informació, o més, la redacció i el disseny dels serveis han de respondre a la màxima de claredat i concisió. En aquestes planes, és molt important que tot estigui ben codificat i ordenat. Sempre diem que no hi ha cap lector que es miri la secció de Serveis fil per randa. Aquí tothom hi va a buscar allò que li interessa i ho ha de trobar sense entrebancs. La claredat i l'ordre han d'anar acompanyats de la concisió i l'economia de l'espai. Serveis dóna cada dia milers de dades que, tractades en la seva mida justa, són assumibles, però la més mínima desmesura podria fer créixer el nombre de planes d'una manera inabastable.

La massa crítica diferent de cadascun dels territoris que cobrim amb els nostres productes i edicions demana un diferent enfocament de la informació de Serveis, sobretot en l'agenda. Mentre que en uns territoris es pot baixar fins als actes més particulars, en d'altres aquest plantejament resultaria impossible i s'opta per una tria de les propostes que ens arriben. En qualsevol dels casos, on sí que hi té cabuda tot allò que ens arriba i el que anem a buscar és en l'apartat de Serveis del web.

124.000
actes
publiquem cada any a l'agenda. I 516.960 projeccions en sales de cinema i 40.000 defuncions i el resultat de 2.600 sortejos de loteria i 2.500 entreteniments...
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.