Canals

La força d'un grup

La plataforma web

El batec de l'actualitat

A l'entramat web del Grup Hermes, l'Avui.cat hi aporta l'actualitat al minut amb una àmplia perspectiva sobre tota la informació d'abast nacional i internacional en clau catalana

L'Avui.cat assumeix la funció d'edició nacional en un context informatiu que suma els aspectes globals i locals i que es complementa amb Elpunt.cat

El plantejament informatiu de l'Avui.cat sintonitza absolutament amb el que aquesta capçalera representa en l'àmbit informatiu dels Països Catalans: recollir el batec de l'actualitat nacional i internacional i presentar-lo en clau netament catalana. I com que el cor d'aquesta actualitat batega cada vegada més a un ritme més accelerat gràcies al desenvolupament de les tecnologies de la informació, el web de l'Avui obre la seva pàgina principal amb l'apartat En línia, que és on es mostra el pols informatiu minut a minut, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.

En el mateix context, l'usuari pot trobar-hi també molts més continguts atractius acudint a les diferents seccions temàtiques en què s'estructura el web. Entre ells, una àmplia secció d'opinió on diferents periodistes del grup i col·laboradors ofereixen variats i diversos punts de vista sobre els temes d'actualitat, especialment sobre els que tenen una relació directa amb la vida política, econòmica i cultural del nostre país.

D'aquesta manera, l'Avui.cat aporta al conjunt de webs del Grup Hermes la seva valuosa i principal característica: la funció d'edició nacional, àmpliament reconeguda i revalidada per una difusió mitjana de 376.788 usuaris únics mensuals durant aquest any, que la manté de forma sostinguda en el lideratge dels webs informatius en llengua catalana.

Però a l'Avui.cat hi ha molt més encara. Per exemple, una plataforma de blocs on un extens espectre d'opinadors ens ofereixen interessant ampliacions de la mirada interpretativa sobre l'actualitat, o canals temàtics que concentren l'esforç informatiu del grup en esdeveniments ocasionals de relleu com per exemple les eleccions al Parlament de Catalunya, les consultes populars per la independència o els recents mundials de futbol.

I, sobretot, un pont ampli cap a la informació de proximitat, bé sigui a través de les àrees d'Agenda i de Serveis, bé sigui a través de l'enllaç d'Edició Local, que amb un sol clic transporta l'usuari a l'edició local d'Elpunt.cat que desitgi de les 1.853 dels Països Catalans i que tanca el cercle de la complementarietat informativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.