Canals

La força d'un grup

La plataforma web

Marques de garantia

El web de l'Avui intensifica l'actualització permanent de la informació d'abast general

El web d'El Punt manté la força de 1.853 edicions locals amb informació, agenda i serveis per a cada municipi

Els webs del grup constitueixen una plataforma informativa que lidera l'espai dels mitjans en català a la xarxa

Els webs d'Elpunt.cat i de l'Avui.cathan estat plantejats en un context de complementarietat

Les xifres mitjanes de difusió assolides durant el 2010 pels webs del Grup Hermes (Avui.cat i Elpunt.cat) han registrat un nombre d'usuaris únics de 570.312, 1.649.916 visites i 6.839.632 de pàgines vistes. Aquestes xifres, que amb tota seguretat es confirmaran amb les dades que oferirà la difusió durant els mesos de novembre i desembre, permetran al Grup Hermes consolidar-se en la posició de lideratge com a primera plataforma informativa feta exclusivament en català.

La raó per la qual el nostre grup vol mostrar les difusions dels seus webs en una suma de totes és ben simple: malgrat que cada capçalera té una força pròpia tant pels objectius informatius com per la respectiva tradició periodística, els webs d'Elpunt.cat i de l'Avui.cat han estat plantejats en un context de complementarietat que es fonamenta en tres punts principals: oferir una única i potent plataforma que sigui útil i pràctica per als anunciants, que sigui completa i enriquidora per als usuaris i que eviti duplicitats estructurals dintre del nostre grup de comunicació.

Per tant, i pel que fa a continguts, si bé l'Avui.cat centra la seva oferta informativa en els temes d'abast general i en una actualització permanent, i Elpunt.cat aprofundeix el focus de la informació de proximitat fins a l'àmbit municipal, creant a la pràctica un web per a cada un dels 1.853 municipis dels Països Catalans, hem volgut defugir de fer dos webs antagònics, sense cap connexió entre ells.

Ens ha semblat molt més ric per als nostres usuaris i amb moltes més possibilitats de creixement per al futur que tots dos ofereixin conjuntament el bo i millor de cadascun. Per això, tots els usuaris d'Elpunt.cat que desitgen seguir el pols de l'actualitat nacional i internacional només han de fer un clic en el botó d'Edició Nacional per accedir-hi. I tots els usuaris de l'Avui.cat que vulguin trobar la informació del seu poble o de la seva ciutat només han de prémer el botó d'Edició Local per anar-hi.

La complementarietat dels webs del grup Hermes, però, va molt més enllà perquè l'Avui.cat i Elpunt.cat comparteixen també àrees informatives i de serveis. Així, des de qualsevol dels dos webs, es pot accedir a l'àrea d'Opinió, amb els articles de tots els col·laboradors vinculats a cadascuna de les capçaleres. O a la plataforma de blocs, on, des d'arreu, una extensa xarxa de blocaires ofereixen una particular visió del món i de l'actualitat. I també l'agenda d'activitats, els cinemes, les necrològiques, la informació del temps, la programació de televisió i els entreteniments, entre d'altres.

Difusió mitjana 2010
La difusió dels webs del Grup Hermes consolida la seva posició de lideratge dels webs informatius en català
570.312
usuaris únics
1.649.916
visites
6.839.632
pàgines vistes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.